Seikkailu 23 kesäleiri 28.6.-4.7.2023

Meitä lähtee yli 20!

Tervetuloa Seikkailulle!

 

Lippukunnasta ilmoittautui yli 20 leiriläistä. Lisäinfoa on tulossa.


Seikkailu on Tammen lippukuntaryhmittymän järjestämä kesäleiri. Seikkailu pidetään 28.6.-4.7, josta sudenpentujen leiriaika on 1.-4.7. Leiripaikkana toimii Skutviken Raaseporissa. 

 

Seikkailulla pääset tutustumaan muiden lippukuntien jäseniin sekä matkaamaan maailman ympäri ohjelman merkeissä! Tällä leirillä pääset kokemaan isomman leirin tunnelmaa, kuitenkin oman alueen porukalla. Asumme teltoissa upean hiekkarannan reunalla aivan meren tuntumassa.

 

Pitkä leiri (seikkailijat, tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset) maksaa 160 € ja lyhyempi (sudenpentujen) leiri 125 €. Ilmoittautuminen alkaa 14.2. ja sulkeutuu 31.3. Kiirehdi siis Kuksaan ilmoittautumisen alkaessa, jotta et jää Seikkailulta paitsi! 


Lippukunta tukee leirimaksuja siten, että leirit maksavat:

 

MITÄ: Tammen kesäleiri Seikkailu

MILLOIN: 28.6.-4.7., sudenpennut 1.-4.7.

MISSÄ: Skutvikenissä Raaseporissa

MIKSI: Huippuohjelmaa muiden alueen lippukuntien kanssa!

LEIRIMAKSU: Pitkä leiri 160 € ja lyhyt leiri 125 €


Ilmoittautumisella on inttiturva ja kesätyöturva, jotka ovat voimassa 15.5. saakka. Kesätyöturva koskee myös vakituista työpaikkaa, josta ei ole mahdollista saada lomaa leirin ajaksi. Leirin voit perua maksutta ilmoittautumisajan päättymiseen saakka. Seikkailulla myös osallistujavaihto on mahdollista, mikäli on itse estynyt tulemaan leirille. Leirillä ei ole jälki-ilmoittautumismahdollisuutta muulle kuin päiväleirille. Päiväleiri maksaa 25€ vuorokaudelta. Ohjelma järjestetään laaksoissa. Lisäksi on ohjelmassa haikki, joka on yhden yön mittainen vaellus, jossa mennään leirialueen ulkopuolelle. Sudenpennut ja perhepartio eivät osallistu haikille. Leirillä majoitutaan teltoissa omissa leirilippukunnissa.

Leirillä jokaisella samoajalla, vaeltajalla ja aikuisella on jokin pesti. Pestillä tarkoitetaan leirin aikaista työtehtävää, näihin kuuluu esimerkiksi ohjelman järjestäminen tai muonituksessa auttaminen.

Ilmottautumislomakkeella kysytään mahdollisia pestitoiveita, tai mahdollisesti jo sovittua pestiä. Vastaathan kenttään jotakin niin voimme jakaa leiripestit helpommin. Perhepartion aikuisilta toivomme myös arviota siitä, kuinka laajaa pestiä voisitte tehdä leirillä. Samoajille pesti ei ole täysimittainen, ellei samoaja itse halua täysimittaista pestiä.


Seuraa leirin valmisteluja Instassa @seikkailu23