Kotkanpesä

Kotkanpesä on puulämmitteinen kuuden hengen kämppä Kirkkonummen Evitskogissa Munkträskin rannalla. Kämppä on omalla yhden hehtaarin tontilla.

Varusteet:

Tontilla:

Muuta huomioitavaa:

Alueesta:

Tontti sijaitsee Meiko-Korsolampi-järvialueen luoteisreunassa ja siten siellä on erinomaiset retkeilymaastot. Kirkkonummen rautatieasemalta on vaeltaen 11 km kämpälle. Tontin ympäröivä alue on syksyllä metsästysaluetta. Ole varovainen liikuessasi metsässä.

Lähin bussilinja tulee viikonloppuisin Kylmälään 8 km päähän. Tontti on erinomaisen pyörämatkan päässä. Espoo Olarista matkaa on 36 km.

Osoite:
Munkträskinpolku 61, 02550 EVITSKOG.

Munkträskinpolkua ei ole vielä hakukoneissa eikä Google Mapsissa.

Ajo-ohjeet tieltä numero 1130:

Aja Östermalmintietä Munkträskintien risteykseen ja käänny Munkträskintielle vasemmalle postilaatikoiden kohdalta. Tästä alkaen on opastus. Jatka Munkträskinkujaa suoraan suoraan, kun Munkträskintie kääntyy jyrkästi oikealle. Tässä on toinen opaste. Älä käänny Munkträskinkujalle vasemmalle vaan aja kolmannen opasteen mukaan puomille ja avaa puomi. Jatka suoraan n. 600 m eteenpäin lammen ja kahden saunan (oikealla) ohi mäen päälle. Kotkanpesän kyltti on mäen päällä ja parkkipaikka on oikealla. Kämppä on edessäsi mäen päällä.

Miten varaan Kotkanpesän?

Mikäli  haluat varata aluetta pidemmäksi ajaksi, niin ole yhteydessä Timo Muttonen, 0400514378.